Đề thi Anh văn giải Trần Đại Nghĩa lớp 11(lần 2)

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Go down

Đề thi Anh văn giải Trần Đại Nghĩa lớp 11(lần 2)

Bài gửi by Thầy Đức on Fri Apr 10, 2009 12:37 am

Giải Trần Đại Nghĩa năm học 2008 - 2009
Thứ Tư, 08 Tháng tư 2009, 10:04 GMT+7

Đề thi môn Anh lớp 11
Kỳ 2
1. They always get to school _______ bus.
A. by; B. on; C. over; D. through
2. We were eager to find ________ the truth about her.
A. through; B. at; C. out; D. up
3. More and more people are addicted _____ games online.
A. by; B. with; C. to; D. at
4. It says in the paper that electrical goods will be ________ sale this month.
A. from; B. on; C. in; D. about
5. He was putting ________ his shirt when he heard a loud noise outside.
A. back; B. up; C. on; D. at
6. You need a _______ to leave the country.
A. passkey; B. passport; C. pocketbook; D. visa
7. Even with a degree, there’s no ________ of work nowadays.
A. guarantee; B. security; C. project; D. supply
8. What was the final ________ of the game?
A. count; B. mark; C. grade; D. score
9. The girl’s teachers _______ her to improve her drawing.
A. encouraged; B. insisted; C. made; D. persisted
10. The plate was right on the edge of the table and could have been ________ off at any moment.
A. kicked; B. knocked; C. pushed; D. hit
11. _ “Can you do that exercise?” _ “That one? Oh, it’s a ________ of cake.”
A. bit; B. piece; C. sample; D. slice
12. We went through the Customs quickly because we had nothing to _______.
A. pay; B. say; C. spend; D. declare
13. There is a wide _________ of nutritious foods in the world.
A. chain; B. series; C. range; D. net
14. After people ________ a plane, it takes off.
A. board; B. climb; C. mount; D. occupy
15. We must find a ______ to the problem of overpopulation.
A. solution; B. treatment; C. way; D. method
16. He should present his ID, ________?
A. does he; B. doesn’t he; C. should he; D. shouldn’t he
17. He ________ be tired: He has been working for hours.
A. can; B. could; C. will; D. must
18. The vehicle was found yesterday evening, but ________ no sign of him.
A. there had; B. it was; C. there was; D. it had
19. The hostesses had finished ________ the trays.
A. collecting; B. to collect; C. collected; D. at collecting
20. “Did you see anyone interesting at the party?”
“Yes, ________ were there.”
A. some of John’s friends; B. some friend of John’s; C. some of John’s friend; D. some of John friends


(Nguồn Báo Giáo dục TP.HCM)
avatar
Thầy Đức
Chủ tịch
Chủ tịch

Tổng số bài gửi : 33
Join date : 04/04/2009
Age : 42

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi Anh văn giải Trần Đại Nghĩa lớp 11(lần 2)

Bài gửi by nguyenquocphong on Fri Apr 10, 2009 6:13 pm

sao ko cho dap an thay...ko co dap an sao ma bit chon...lo sai sao thay...herher farao
avatar
nguyenquocphong
Thành viên chính thức
Thành viên chính thức

Tổng số bài gửi : 19
Join date : 08/04/2009
Age : 24
Đến từ : thien duong.amen.

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi Anh văn giải Trần Đại Nghĩa lớp 11(lần 2)

Bài gửi by ngỐc_ZinNy on Sat Apr 11, 2009 11:25 pm

Thoy! có đáp án cũg có làm đâu Laughing ! xạo ko àk lol!
avatar
ngỐc_ZinNy
Thành viên chính thức
Thành viên chính thức

Tổng số bài gửi : 43
Join date : 05/04/2009
Age : 24
Đến từ : bụg của mẹ =))

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi Anh văn giải Trần Đại Nghĩa lớp 11(lần 2)

Bài gửi by ngỐc_ZinNy on Sat Apr 11, 2009 11:33 pm

1A 11_
2_ 12_
3_ 13_
4_ 14_
5_ 15B
6_ 16_
7_ 17C
8_ 18_
9_ 19_
10_ 20A
Đã cố gắg hêt sức cheers
avatar
ngỐc_ZinNy
Thành viên chính thức
Thành viên chính thức

Tổng số bài gửi : 43
Join date : 05/04/2009
Age : 24
Đến từ : bụg của mẹ =))

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi Anh văn giải Trần Đại Nghĩa lớp 11(lần 2)

Bài gửi by ngỐc_ZinNy on Sat Apr 11, 2009 11:33 pm

làm xog mới bjk mình ngu anh văn Suspect
avatar
ngỐc_ZinNy
Thành viên chính thức
Thành viên chính thức

Tổng số bài gửi : 43
Join date : 05/04/2009
Age : 24
Đến từ : bụg của mẹ =))

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi Anh văn giải Trần Đại Nghĩa lớp 11(lần 2)

Bài gửi by thanhthuy_pi on Sun Apr 12, 2009 6:37 pm

ui khi nào rảnh thì làm mới được dạo nì làm biếng ếh ==!
@ZinNy: siêng năng wa' hen ^^ có cố gắng =]]
avatar
thanhthuy_pi
Điều hành viên
Điều hành viên

Tổng số bài gửi : 46
Join date : 05/04/2009
Age : 24
Đến từ : Thành phố Bác .. :)

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi Anh văn giải Trần Đại Nghĩa lớp 11(lần 2)

Bài gửi by Orion on Sat Apr 18, 2009 7:09 pm

1. A
2. C
3. A
4. B
5. B
6. B
7. A
8. D
9. A
10. A
11. B
12. D
13. C
14. B
15. A
16. D
17. C
18. C
19. A
20. A
avatar
Orion
Technical Support
Technical Support

Tổng số bài gửi : 30
Join date : 17/04/2009
Age : 23
Đến từ : hometown

Xem lý lịch thành viên http://cid-4d7894baa31bfcd2.profile.live.com/

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi Anh văn giải Trần Đại Nghĩa lớp 11(lần 2)

Bài gửi by Sponsored content


Sponsored content


Về Đầu Trang Go down

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Về Đầu Trang

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Bạn không có quyền trả lời bài viết