Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh văn ) lớp 12 (Kỳ 1)

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Go down

Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh văn ) lớp 12 (Kỳ 1)

Bài gửi by Thầy Đức on Mon Apr 06, 2009 11:38 pm

1. The boys look _______ their teacher of English because of his high teaching quality.
A. into; B. up to; C. down upon; D. at
2. We are brought _______ in a culture which tells us that it’s good to control our feelings.
A. from; B. off; C. out; D. up
3. Hard work can often bring ________ success.
A. into; B. in; C. about; D. up
4. They are fascinated _______ the idea of going away for the summer.
A. on; B. in; C. about; D. with
5. They broke ______ their relationship after a quarrel.
A. into; B. out; C. off; D. up
6. _______ what you think, learning a foreign language is great fun.
A. Moreover; B. Contrary to; C. Whereas; D. Therefore
7. The experts were not fully _______ that the animal was a puma.
A. convinced; B. believed; C. realized; D. discovered
8. I hope you will take this matter into _______.
A. effect; B. understanding; C. consideration; D. notice
9. He could not resist the ________ of making a lot of money quickly.
A. introduction; B. invitation; C. temptation; D. trial
10. You asked me to _______ you to post that letter.
A. remember; B. remark; C. remind; D. recall
11. After a lot of difficulty, he _______ open the door.
A. managed; B. succeeded; C. was able to help; D. was capable
12. That man has ________ medicine for many years in the area.
A. practiced; B. passed; C. worked; D. earned
13. What she needs to do now is see a doctor for a ________.
A. check-up; B. set-up; C. make-up; D. build-up
14. His application was rejected immediately because of his lack of _______.
A. requirements; B. thought; C. quantifiers; D. qualifications
15. I absolutely ________ of everything that has been said.
A. agree; B. accept; C. admit; D. approve
16. The man _______ stamps for 5 years by the end of 2010.
A. will be collecting; B. has collected; C. will have collected; D. will have been collecting
17. There’s no point _______; the problem will sort itself out.
A. to worry; B. worried; C. worrying; D. for us worry
18. He doesn’t drink much ________ the police catch him as he drives home.
A. in the event; B. despite; C. otherwise; D. in case
19. I saw him ________ to a nice girl at the school library.
A. talking; B. to talk; C. talk; D. talked
20. Either you, or I, or your brother ________ responsible for the damage.
A. is; B. are; C. am; D. being1. The boys look _______ their teacher of English because of his high teaching quality.
A. into; B. up to; C. down upon; D. at
2. We are brought _______ in a culture which tells us that it’s good to control our feelings.
A. from; B. off; C. out; D. up
3. Hard work can often bring ________ success.
A. into; B. in; C. about; D. up
4. They are fascinated _______ the idea of going away for the summer.
A. on; B. in; C. about; D. with
5. They broke ______ their relationship after a quarrel.
A. into; B. out; C. off; D. up
6. _______ what you think, learning a foreign language is great fun.
A. Moreover; B. Contrary to; C. Whereas; D. Therefore
7. The experts were not fully _______ that the animal was a puma.
A. convinced; B. believed; C. realized; D. discovered
8. I hope you will take this matter into _______.
A. effect; B. understanding; C. consideration; D. notice
9. He could not resist the ________ of making a lot of money quickly.
A. introduction; B. invitation; C. temptation; D. trial
10. You asked me to _______ you to post that letter.
A. remember; B. remark; C. remind; D. recall
11. After a lot of difficulty, he _______ open the door.
A. managed; B. succeeded; C. was able to help; D. was capable
12. That man has ________ medicine for many years in the area.
A. practiced; B. passed; C. worked; D. earned
13. What she needs to do now is see a doctor for a ________.
A. check-up; B. set-up; C. make-up; D. build-up
14. His application was rejected immediately because of his lack of _______.
A. requirements; B. thought; C. quantifiers; D. qualifications
15. I absolutely ________ of everything that has been said.
A. agree; B. accept; C. admit; D. approve
16. The man _______ stamps for 5 years by the end of 2010.
A. will be collecting; B. has collected; C. will have collected; D. will have been collecting
17. There’s no point _______; the problem will sort itself out.
A. to worry; B. worried; C. worrying; D. for us worry
18. He doesn’t drink much ________ the police catch him as he drives home.
A. in the event; B. despite; C. otherwise; D. in case
19. I saw him ________ to a nice girl at the school library.
A. talking; B. to talk; C. talk; D. talked
20. Either you, or I, or your brother ________ responsible for the damage.
A. is; B. are; C. am; D. being


(Nguồn Báo Giáo Dục TP.HCM)
avatar
Thầy Đức
Chủ tịch
Chủ tịch

Tổng số bài gửi : 33
Join date : 04/04/2009
Age : 42

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh văn ) lớp 12 (Kỳ 1)

Bài gửi by yan_midi on Wed Apr 08, 2009 10:04 pm

hơ...seo mừ lớp 12 kì zạ thầy...e ý kýn zậy thôy...chứ lớp 10 e cũg hok làm đc Wink)
avatar
yan_midi
Điều hành viên
Điều hành viên

Tổng số bài gửi : 38
Join date : 05/04/2009
Age : 24
Đến từ : Hồ Chí Minh CT

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh văn ) lớp 12 (Kỳ 1)

Bài gửi by Gia Hải on Wed Apr 08, 2009 10:10 pm

đúng là đề 12 khó thật mới câu đầu thoy mà em bí òy Shocked Shocked
avatar
Gia Hải
Technical Support
Technical Support

Tổng số bài gửi : 55
Join date : 06/04/2009
Age : 24
Đến từ : Địa ngục - Death Land

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh văn ) lớp 12 (Kỳ 1)

Bài gửi by ngỐc_ZinNy on Thu Apr 09, 2009 8:26 pm

lỚp 12 mÀ ... nhẦm gÒy Mr.PMĐ Ơy : affraid lÀm sAo mỪh mẦn chOa hẾt chÒy cheers pÓ tAy
avatar
ngỐc_ZinNy
Thành viên chính thức
Thành viên chính thức

Tổng số bài gửi : 43
Join date : 05/04/2009
Age : 24
Đến từ : bụg của mẹ =))

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh văn ) lớp 12 (Kỳ 1)

Bài gửi by Orion on Sat Apr 18, 2009 7:26 pm

1. D
2. D
3. D
4. D
5. C
6. B
7. A
8. B
9. C
10. C
11. D
12. C
13. A
14. A
15. A
16. B
17. A
18. A
19. A
20. D
avatar
Orion
Technical Support
Technical Support

Tổng số bài gửi : 30
Join date : 17/04/2009
Age : 23
Đến từ : hometown

Xem lý lịch thành viên http://cid-4d7894baa31bfcd2.profile.live.com/

Về Đầu Trang Go down

Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh Văn) năm 2009 Lớp 12 kì 2

Bài gửi by Thầy Đức on Mon Apr 20, 2009 10:53 pm

Giải Trần Đại Nghĩa năm học 2008 - 2009
Thứ Hai, 13 Tháng tư 2009, 14:04 GMT+7

Đề thi môn Anh lớp 12
1. Travelling ____ air is the quickest way to get to any destination.
A. by; B. on; C. over; D. through
2. In the end we had so little time together that our marriage was breaking ________.
A. through; B. off; C. out; D. up
3. They asked him how people reacted ________ their decision.
A. by; B. with; C. to; D. at
4. It says in the paper that the government might increase taxes ______ electrical goods.
A. up; B. on; C. into; D. for
5. He was careful to keep his gun trained ________ 006 all the time.
A. back; B. up; C. on; D. at
6. We’re in good time; there’s ________ to hurry.
A. unnecessary; B. no purpose; C. impossible; D. no need
7. It’s a very nice drink; I’m sure you will like it if you ____it.
A. test; B. prove; C. tempt; D. try
8. That man ________ me of my late uncle.
A. remembers; B. remarks; C. reminds; D. recalls
9. It is hot in the day time but the temperature _______ sharply at night.
A. slips; B. drops; C. descends; D. reduces
10. The plate was right on the ___ of the table and could have been knocked off at any moment.
A. border; B. tip; C. margin; D. edge
11. That man has ________ his living as a street painter.
A. practiced; B. taken; C. done; D. earned
12. I have to ________ that everything has gone wrong.
A. delight; B. adhere; C. admit; D. appoint
13. Kent wanted to take out a life ________ policy.
A. guarantee; B. assurance; C. insurance; D. warranty
14. No matter how angry he was, he would never ________ on violence.
A. resolve; B. rely; C. relax; D. resort
15. What you need to do now is to ________ your vocabulary.
A. put up; B. set up; C. make up; D. build up
16. To prepare for the TOEFL, ______ thirty minutes every day for several months.
A. to study; B. studying; C. study; D. have to study
17. Give her a telephone number to ring ________ she gets lost.
A. whether; B. in case; C. unless; D. although
18. Those boys ______ happy; they won an important match.
A. must have been; B. would have been; C. can’t be; D. will have been
19. Promise me ___ lies again.
A. that you will never tell; B. never tell; C. that you will never have told; D. never telling
20. _________ of the fire, the firefighter managed to rescue the little child.
A. Because; B. In case; C. In view; D. In spite


Nguồn Báo Giáo Dục TP HCM

_________________
Ai cũng chọn việc nhẹ nhàn, gian khổ sẽ dành phần ai.
avatar
Thầy Đức
Chủ tịch
Chủ tịch

Tổng số bài gửi : 33
Join date : 04/04/2009
Age : 42

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh văn ) lớp 12 (Kỳ 1)

Bài gửi by Sponsored content


Sponsored content


Về Đầu Trang Go down

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Về Đầu Trang

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Bạn không có quyền trả lời bài viết