Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh văn ) lớp 11 (Kỳ 1)

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Go down

Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh văn ) lớp 11 (Kỳ 1)

Bài gửi by Thầy Đức on Mon Apr 06, 2009 11:36 pm

1. Don’t worry. She’ll be here _______ no time.
A. in; B. at; C. by; D. on
2. _______ his arrival in New York, he got into some trouble.
A. In; B. At; C. With; D. Upon
3. You have to be ready _______ the next round of the contest.
A. through; B. for; C. with; D. at
4. Wildlife is dying _______ at a worrying rate.
A. out; B. for; C. away; D. from
5. Tracy is a girl you can count ________.
A. with; B. of; C. on; D. by
6. He’s coming here to _______ part in the talk show.
A. participate; B. take; C. organize; D. play
7. Smoking cigarettes often _______ a loss of appetite.
A. brings up; B. succeeds in; C. carries out; D. results in
8. ________ up a child is the duty of a married couple.
A. Bringing; B. Taking; C. Developing; D. Rearing
9. That chairman always _______ short speeches, which is appreciated by others.
A. takes; B. makes; C. expresses; D. does
10. We always ______ lots of photos while we’re on holiday.
A. take; B. make; C. catch; D. do
11. They have built these canals to _______ the desert.
A. irrigate; B. drain; C. supply; D. provide
12. I owe you a(n) _______; I forgot to send Marry that report.
A. convenience; B. apology; C. fault; D. thank
13. They have made an important ___to see the minister.
A. treatment; B. discussion; C. appointment; D. provision
14. We couldn’t _______ up with her because she was walking too fast.
A. take; B. make; C. catch; D. put
15. I wanted to leave, but he just _______ talking about his new song.
A. avoided; B. appreciated; C. kept; D. stayed
16. _______ beautiful a dress you are wearing!
A. What; B. What a; C. How; D. How a
17. I’m sorry but I have to stop _____ an important phone call.
A. making; B. to make; C. make; D. so making
18. _______ no-one agreed with his opinion.
A. Almost; B. Most; C. Nearly most; D. Hardly
19. The meat was good _______ it was a little tough.
A. so that; B. that; C. because; D. although
20. Do you know Kate, with _______ my son often goes to school?
A. whose; B. who; C. her; D. whom

(Nguồn Báo Giáo Dục TP.HCM)
avatar
Thầy Đức
Chủ tịch
Chủ tịch

Tổng số bài gửi : 33
Join date : 04/04/2009
Age : 42

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh văn ) lớp 11 (Kỳ 1)

Bài gửi by ngỐc_ZinNy on Fri Apr 17, 2009 11:58 pm

ko ai làm hết ! Ế gòy thầy ơi What a Face há há !
avatar
ngỐc_ZinNy
Thành viên chính thức
Thành viên chính thức

Tổng số bài gửi : 43
Join date : 05/04/2009
Age : 24
Đến từ : bụg của mẹ =))

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh văn ) lớp 11 (Kỳ 1)

Bài gửi by Orion on Sat Apr 18, 2009 11:17 am

ngỐc_ZinNy đã viết:ko ai làm hết ! Ế gòy thầy ơi What a Face há há !

Ai bảo không ai làm Smile

1. B
2. A
3. C
4. C
5. C
6. B
7. A
8. A
9. C
10. A
11. A
12. B
13.B
14. C
15. C
16. B
17. B
18. D
19. C
20. A
avatar
Orion
Technical Support
Technical Support

Tổng số bài gửi : 30
Join date : 17/04/2009
Age : 23
Đến từ : hometown

Xem lý lịch thành viên http://cid-4d7894baa31bfcd2.profile.live.com/

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh văn ) lớp 11 (Kỳ 1)

Bài gửi by Sponsored content


Sponsored content


Về Đầu Trang Go down

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Về Đầu Trang

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Bạn không có quyền trả lời bài viết