Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh Văn) năm 2009 (lớp 10) (Kì 2)

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Go down

Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh Văn) năm 2009 (lớp 10) (Kì 2)

Bài gửi by Thầy Đức on Mon Apr 06, 2009 10:46 pm

Kỳ 2
1. She always goes to school _______ time.
A. by; B. on; C. at; D. for
2. The accident happened ____ Friday evening last week.
A. at; B. on; C. in; D. since
3. All the students are sitting _______ the teacher, ready for the lesson.
A. among; B. on; C. in front of; D. behind of
4. Don’t listen _______ him; he is a big liar.
A. on; B. for; C. to; D. at
5. She has been playing badminton _______ 5 years.
A. for; B. during; C. since; D. while
6. The children are quite _______ about the new film series on TV.
A. excited; B. interested; C. fond; D. ready
7. Tom is a student at university. He ____ Portuguese there.
A. creates; B. studies; C. teaches; D. works
8. Gordon Lester is a champion jockey. He ___ racehorses.
A. buys; B. teaches; C. sells; D. rides
9. Elmer Colt is _______ a tour of Europe.
A. listing; B. making; C. doing; D. getting
10. He luckily survived a plane _______ in the Pacific Ocean last year.
A. fall; B. land; C. crash; D. wreck
11. I am sorry, but I am not feeling _______ now.
A. beautiful; B. well; C. lively; D. very good
12. He always ____ to bed late. He has got a lot of work to do.
A. wakes; B. walks; C. goes; D. beds
13. The boy is still _______. Don’t wake him up yet.
A. sleep; B. sleepy; C. asleep; D. sleepless
14. _ Sorry for not coming? _ _________.
A. Really; B. Nothing in all; C. That’s all right; D. It’s no chance
15. _ I’ve just seen that new film. _ _________
A. How does it feel? ; B. Is it?; C. I’m sorry; D. How do you like it?
16. _______ are you angry with him?
A. What; B. Why; C. Do; D. Have
17. Peter works _______ than his younger brother.
A. hard; B. harder; C. too hard; D. more hardly
18. I first _______ her on a school’s trip to the countryside.
A. have seen; B. will see; C. saw; D. see
19. The boys _______ in the back yard now.
A. are playing; B. will play; C. play; D. played
20. “May I go out for a while?” he asked me.
A. He wanted to apologize for going out.
B. He told me to go out for a while.
C. He asked for permission to go out.
D. He suggested going out.

(Nguồn Báo Giáo Dục TP.HCM)


Được sửa bởi Thầy Đức ngày Tue Apr 21, 2009 6:34 am; sửa lần 2.
avatar
Thầy Đức
Chủ tịch
Chủ tịch

Tổng số bài gửi : 33
Join date : 04/04/2009
Age : 42

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh Văn) năm 2009 (lớp 10) (Kì 2)

Bài gửi by Khách vi on Mon Apr 06, 2009 11:11 pm

sao đề gì mà dễ dữ vậy thầy !

Khách vi
Khách viếng thăm


Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh Văn) năm 2009 (lớp 10) (Kì 2)

Bài gửi by phuong_ga on Mon Apr 06, 2009 11:22 pm

1.b 2.b 3.c 4.c 5.a 6.a 7.b 8.d 9.c (cái này hok biết nữa) 10.c 11.b 12.c 13.c 15.d (hok biết nữa) 16.b 17.b 18.a 19.a 20.c. Phải ko ta??
avatar
phuong_ga
Thành viên chính thức
Thành viên chính thức

Tổng số bài gửi : 31
Join date : 04/04/2009
Age : 24
Đến từ : somewhere

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh Văn) năm 2009 (lớp 10) (Kì 2)

Bài gửi by yan_midi on Wed Apr 08, 2009 10:15 pm

hè đề lày làm cũg tạm đc hôy àk, mờ thầy ơi kó đáp án hok thầy cho e dò... Laughing afro
avatar
yan_midi
Điều hành viên
Điều hành viên

Tổng số bài gửi : 38
Join date : 05/04/2009
Age : 24
Đến từ : Hồ Chí Minh CT

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh Văn) năm 2009 (lớp 10) (Kì 2)

Bài gửi by ngỐc_ZinNy on Thu Apr 09, 2009 8:29 pm

cheers pÓ tAy ! ngU E nẮm cƠ !
avatar
ngỐc_ZinNy
Thành viên chính thức
Thành viên chính thức

Tổng số bài gửi : 43
Join date : 05/04/2009
Age : 24
Đến từ : bụg của mẹ =))

Xem lý lịch thành viên

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh Văn) năm 2009 (lớp 10) (Kì 2)

Bài gửi by Orion on Sat Apr 18, 2009 7:18 pm

1. B
2. B
3. C
4. C
5. A
6. B
7. B
8. A
9. D
10. C
11. B
12. C
13. B
14. C
15. A
16. B
17. D
18. A
19. A
20. C
avatar
Orion
Technical Support
Technical Support

Tổng số bài gửi : 30
Join date : 17/04/2009
Age : 23
Đến từ : hometown

Xem lý lịch thành viên http://cid-4d7894baa31bfcd2.profile.live.com/

Về Đầu Trang Go down

Re: Đề thi giải Trần Đại Nghĩa (môn Anh Văn) năm 2009 (lớp 10) (Kì 2)

Bài gửi by Sponsored content


Sponsored content


Về Đầu Trang Go down

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Về Đầu Trang

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Bạn không có quyền trả lời bài viết